- hirdetés -

Formagyakorlat kategóriában kvalifikálta magát az augusztus 23-án kezdődő, Győrben rendezett korosztályos kick-box Európa-bajnokságra a Contact K.T.H.E. négy versenyzője. Annus Marcell, Brebovszky Zoltán, Csuka Kamilla és Szabó Gergő izgatottan várja a rangos megmérettetést.

A nyári szünetben sem pihennek a Contact K.T.H.E. küzdősportolói. Az egyesület négy versenyzője, a gyerek kategóriában induló Annus Marcell, a juniorkorú Brebovszky Zoltán, valamint a cadet korosztályban versenyző Csuka Kamilla és Szabó Gergő ugyanis hamarosan korosztályos Európa-bajnokságon vesznek részt.

Az augusztus 23-a és szeptember 1-e között rendezett kontinenstornán mindannyian formagyakorlatban, ezen belül is egyszerre két pusztakezes kategóriában mutathatják be tudásukat.

A Contact K.T.H.E. négy versenyzője készül a Győrben rendezett korosztályos Európa-bajnokságra (Archív fotó: Pirer Kata)

Edzőjük, Puravecz Péter vezetésével, nemrég az Orosházán megvalósuló Formagyakorlat Válogatott Edzőtáborban vettek részt, ahol napi négy edzéssel készültek, de azóta is folyamatosan, napi szintű tréningekkel készülnek. Puravecz Péter elmondása szerint a tradicionális alapokra épített kéztechnikák és az új akrobatikus elemek is helyet kaptak a gyakorlatokban.

Az esélyekkel kapcsolatban bizakodással, de izgatottan tekintenek az Európa-bajnokság elé.
– Annus Marcell az abszolút befutók közé sorolható, de esélyes lehet Szabó Gergő és Csuka Kamilla is, Brebovszky Zoltánnak pedig a formagyakorlatokban a világ élmezőnyébe tartozó orosz és olasz versenyzőkkel kell majd megmérkőznie – nyilatkozta Puravecz Péter.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.