- hirdetés -

A tízes szám bűvöletében telik a 2019-es év a ReDance Hip-Hop Crew tagjai számára. Rétes Edina és csapata augusztus 12. és 17. között tánctáborral tette emlékezetessé a jubileumot, de bállal is készülnek a későbbiekben.

Már jól megszokott és új koreográfiákat próbáltak ki jubileumi, tizedik táborukban a ReDance Hip-Hop Crew táncosai. Az egyesület tagjai augusztusban sem pihennek sokat, hiszen a tavaszi versenyszezont követően, ősszel is különböző előadások és fellépések várnak rájuk. A csapat vezetője, Rétes Edina elmondta, szerette volna minél érdekesebbé és izgalmasabbá varázsolni a Gyopároson rendezett edzőtábort táncosainak, melyhez több, országosan is elismert tánctanárt hívott meg.

Tizedik alkalommal szervezett tábort táncosainak Rétes Edina (Fotó: Rosta Tibor)

– Ezúttal nem csak én tartottam az edzéseket, hiszen érkezett például Babinyecz Tímea, Uhlár Barbara vagy a Black Time Tánciskola egyik vezetője, Horváth Zoltán is. Az augusztus 20-i fellépésünkön szeretnénk egy színes, sokrétű produkciót előadni, így számos új koreográfiát megtanultunk, de a régieket is jó volt újra elővenni – tette hozzá.

Az edzőtábornak azonban messze nincs még vége, az utolsó napon egy kisebb egyéni háziversennyel teszik próbára tudásukat a fiatal táncosok.
– Bízom benne, hogy ez a kis táncverseny még jobban feldobja a hangulatot! Nagyon izgul a csapat, de biztos vagyok benne, hogy jól fog működni – mondta Rétes Edina.

Már jól megszokott és új koreográfiákat is kipróbáltak (Fotó: Rosta Tibor)

Berta Réka ugyan már a kezdetek óta tagja az egyesületnek, mégis ugyanolyan lelkesedéssel készült az idei táborra, mint annak idején az első közös összejövetelükre.
– Nekem is már a tizedik táborom a mostani, nagyon jól érzem magam, örülök, hogy a csapat tagja lehetek. Kemény edzéseken vagyunk túl, de nagyon élveztem mindegyiket, hiszen sok újdonságot kipróbáltunk – mesélte.

Az egyesület szeptember 28-án ünnepli tizedik születésnapját, így a tábor mellett bállal koronázzák meg a jubileumot, melyet október 19-én, az Eötvös csarnokban rendeznek meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.