- hirdetés -

A szerdai küzdelmek után a vigaszágon folytatta a Tallinnban rendezett junior birkózó világbajnokság küzdelmeit az Orosházi Spartacus Birkózó Klub versenyzője, Szél Anna. Csütörtök délelőtt ismét erős rivális várt rá.

Augusztus 14-én kezdte meg az Észtországban rendezett világbajnokság küzdelmeit Szél Anna. Az 55 kilogrammban versenyző orosházi birkózó a nyolcaddöntőben kapcsolódott be a küzdelmekbe, elsőként kazah rivális várt rá. Szoros mérkőzésen, de magabiztosan birkózva, 4-1-es győzelemmel jutott tovább a következő fordulóba, ahol régi riválisa várt rá.

Az orosz Verbinával ugyanis a nemrég rendezett junior Európa-bajnokságon is összekerült, akkor a döntőben csaptak össze. Az mérkőzés is szoros küzdelmet hozott és nem volt ez másként ezúttal sem. A 4-4-es végeredmény azonban most is az orosz versenyzőnek kedvezett.

Mivel riválisa meg sem állt a döntőig, Anna másnap a vigaszágon folytathatta. Ahhoz, hogy a bronzéremért birkózhasson, egy szívós dél-koreai ellenfél várt rá. Sajnos megint a nagyobb értékű akció döntött, a 2-2-es végeredmény a rivális Park-nak kedvezett, Anna számára így véget ért az idei világbajnokság.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.