- hirdetés -

Leástunk fotó archívumunk mélyére, ahol rengeteg érdekes – némelyik több, mint száz éves – képet találtunk Orosházáról. Új, interaktív sorozatunkban megmutatjuk hogyan változott meg a város a hosszú évek alatt. Először Gyopárosfürdőről készítettünk összeállítást.

Nosztalgiázni jó – ezt szerkesztőségünk is megerősítheti, hiszen a válogatás közben elvesztünk a képekben, rengeteget időztünk egy-egy érdekes fekete-fehér felvételnél.

Erre kérjük olvasóinkat is, amennyiben vannak régi fotóik városunk múltjából, amit hasonló formában közzé tudunk tenni és a kép mellé esetleg még valamilyen érdekes történet is párosul küldjék el nekünk a Facebookon üzenetben vagy az info@oroscafe.hu címre. Mi ezeket kiválogatjuk és a legjobbakat közzétesszük.

Addig is itt van a sorozatunk első része, nyár lévén először Gyopárosfürdő múltját és jelenét mutatjuk be. A régi felvételek alapján, fotósunk Kecskeméti Krisztina a lehetőségekhez mérten igyekezett ugyanabból a szögből megörökíteni és megmutatni mennyi minden változott a fürdőben és a környékén. A képeken található csúszka elhúzásával jól szemlélhető a változás. Íme az eredmény.

[ics-comparison-slider id=4]

[ics-comparison-slider id=3]

[ics-comparison-slider id=6]

[ics-comparison-slider id=7]

[ics-comparison-slider id=8]

[ics-comparison-slider id=9]

[ics-comparison-slider id=10]

[ics-comparison-slider id=11]

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.