- hirdetés -

Akkreditált vizsgahelyszínné vált a Táncsics gimnázium, ennek köszönhetően helyben is lehetséges a nyelvvizsga megszerzése.

A Táncsics gimnázium hosszú évtizedes fennállása alatt mindig is nagy hangsúlyt fektettek az idegennyelvek oktatására. Az intézményben a megszokott angol és német nyelvek mellett oktatnak még többek között spanyol, orosz és latin nyelveket is.

2019 áprilisában a Táncsics Mihály Gimnázium a nemzetközileg is elfogadott LanguageCert nyelvvizsgarendszer akkreditált vizsgahelyszínévé vált. Az intézményben már a 8-14. életév közötti korosztály felmérheti nyelvtudását és nemzetközi bizonyítványt is szerezhet.

A 14. életévüket betöltött vizsgázók alap-, közép- és felsőfokon tehetnek nyelvvizsgát, sikeres teljesítés után akkreditált nyelvvizsga bizonyítványt kapnak. Komplex nyelvvizsga bizonyítványt az írásbeli és a szóbeli részvizsgák együttes letételekor kap a vizsgázó, melyet Magyarországon és külföldön is elismernek.

Az intézményben várják a soron következő vizsgára jelentkezőket, melynek időpontja szeptember 21. Jelentkezni augusztus 30-ig lehet. A vizsgával kapcsolatos további tudnivalók a gimnázium honlapján, Facebook oldalán, illetve az alábbi linken érhetőek el.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.