- hirdetés -

Ámulat, nevetés, izgalom és tapsvihar. Június 23-án adta idei első előadását az Eötvös Cirkusz Orosházán. Az évad orosz sztárvendégei elkápráztatták a közönséget.

Bohóc, illuzionista, kis- és nagymacskák, pónik és artisták mind-mind porondra léptek az Eötvös Cirkusz június 23-i előadásán. Az idei éves is újdonságokat tartogat, most a Moszkvai Cirkusz orosz sztárfellépőivel közreműködve alkotta meg műsorát a magyar vándorcirkusz legje.

Eötvös Christofer, a cirkusz artistája, illuzionista hírportálunknak elárulta, az évadonkénti újítások mellett fontosnak tartják a hagyományos elemek beépítését a műsorba.
– Az állatok, a bohóc, a manézs alapvető részei a klasszikus cirkusznak, de ebbe mi beleviszünk egy kis pluszt, a modern cirkuszt, ami a koreográfiát, a modern technikát, nagy teljesítményű fényeket, és zenei elemeket viszünk műsorunkba. Mindig azt szoktam mondani, hogy egy név egy garancia. Legtöbbször a közönség nem szokott bennünk csalódni, remélem most sem fognak – nyilatkozta Eötvös Christofer.

A fiatal artista és illuzionista műsora után a közönség csak vakarta a fejét, segítőit seperc alatt tüntette el, majd „varázsolta vissza” a porondra. Hasonlóan nagy sikere volt Svetlánának is, aki idomított macskáival, majd görényeivel csalt mosolyt az arcokra.

De nemcsak Sevetlana, hanem az állatok is kiérdemelték a tapsot. A macskák labdán gurultak, magasból ugrottak, akadályokat küzdöttek le, akárcsak a görények. Filippo a bohóc sorra nevettette meg a nagyérdeműt, egyszer pónijaival, egyszer zsonglőr bemutatójával, másszor pedig igazi, esetlen bohóckodásával.

A tigrisek és oroszlánok érkezésekor elnémult a közönség. A tiszteletet parancsoló termetű vadmacskák olyan könnyedséggel végezték el trükköket, mint háziasított társaik, a macskák. Egymást ugrották át, pózba álltak, a tigrisek pedig két lábon pitiztek. A produkció után nekik is járt a taps és a megérdemelt húsfalatok.

Tevék, lovak, pónik és még megannyi látványosság várta tegnap az orosházi közönséget. Aki lemaradt volna, az ég megnézheti ma este 19 órai kezdettel, a Tesco melletti területen felállított sátorban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.