- hirdetés -

Bonyhádra utaztak a Székács József Evangélikus Iskola diákjai és tanáraik, hogy a nyáron az évek során már hagyománnyá váló keresztény bibliatáborban vegyenek részt július 8. és 12. között. Elmondásuk szerint rendkívül mozgalmas, minden szempontból fantasztikus kikapcsolódáson vannak túl.

The Big Meet – a nagy találkozás mottójával utazott július 8-án Bonyhádra az Evangélikus iskola 18 diákja, két ifjúsági vezetője és két tanára. Idén a Tolna megyei település adott otthont az Acorncamps nevet viselő keresztény bibliatábornak, melyre az ország szinte minden pontjáról, valamint külföldről is érkeztek látogatók.

A résztvevők elmondása szerint humorral, sok játékkal és mély tartalommal teli hét van mögöttük, a játékos feladatok mellett a kiscsoportos és egyéni beszélgetések is emlékezetesre sikerültek. A már ifjúsági vezetőként tevékenykedő és az érdeklődő fiatalok emellett különböző szemináriumokon vehettek részt, melyet a későbbiekben is hasznosítani tudnak majd saját eseményeik szervezésében.
– Fantasztikus volt megtapasztalni, hogy szinte ismeretlen emberek más országból és más kultúrával Isten ügyéért és a gyermekekért milyen egységben tudnak együtt dolgozni. Több, mint 50 vezető segítő, köztük angol fiatalok és közel 130 gyermek találkozott egymással Bonyhádon, az idei nyáron – derült ki az iskola beszámolójából.

Az orosházi táborozók ugyan fáradtan, de élményekkel gazdagon térhettek haza, kétséget sem hagyva afelől, hogy jövőre ismét részt vesznek az Acorncamps rendezvényén.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.