- hirdetés -

Egy új, eddig Magyarországon sosem látott szuper produkciót mutat be Orosházán az Eötvös Cirkusz. A Moszkva Cirkusz sztárjai lélegzetelállító mutatványokkal és szemet gyönyörködtető koreográfiákkal varázsolják el a nagyérdeműt.

Újra Orosházán ver sátrat Magyarország egyik leghíresebb és legnagyobb múltra visszatekintő vándorcirkusza, az Eötvös Cirkusz. Az idei évi műsor igazi csemegét kínál a nagyérdeműnek. A porondon ugyanis a Moszkva Cirkusz sztárjai mutatják be elképesztő produkciójukat.

Magyarországon utazó cirkuszban először láthatja a közönség a nem mindennapi szuper produkciót. A lélegzetelállító  artistaprodukciók, gyönyörű nemzeti kosztümök és koreográfiák garantáltan emlékezetes élményt nyújtanak minden korosztálynak. Porondra lép Svetlana cicáival és vadászgörényeivel, Semen Krachinov a zsonglőr, a légtornász Rossi Sister’s, Erik Ivanov a kézen álló, de itt lesz a nagy nevettető, Bohóc Sergej is.

A orosz sztárfellépők műsorain és Eötvös Cirkusz hagyományos produkcióin túl, sok új attrakciót is láthat a közönség. Az igazi cirkuszműsorból nem maradhatnak ki, az idomított állatok sokasága: tigrisek, tevék, zebrák, watussik, lámák, lovak, kutyák és macskák.

Az előadások július 23-án és 24-én lesznek a Tesco melletti területen.
Ahogy a mottó is tartja: Ne feledjék, cirkuszból sok van a világon, de Eötvös Cirkusz csak egy van!

Ezúttal is játékra invitáljuk olvasóinkat. Ha helyesen válaszol az általunk feltett kérdésre ön is részt vehet családjával az Eötvös Cirkusz orosházi előadásainak egyikén.

Kérdésünk:
Mely országból érkeznek sztárfellépők az Eötvös Cirkusz 2019-es évadába?

a.) Bulgária

b.) Oroszország

c.) Finnország

A megfejtéseket a jatek@oroscafe.hu e-mail címre várjuk július 21-én éjfélig. A helyes megfejtők között 10 darab négy személyre szóló és 3 darab két személyre szóló belépőt sorsolunk ki. Az e-mailben kérjük adja meg telefonszámát!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.