- hirdetés -

A következő programok várják a szórakozni vagy kikapcsolódni vágyókat a hétvégén.

Orosházi Fúvószenekari Fesztivál: Július 13-án, az Árpád-kertben tartott térzenével veszi kezdetét 9 órától az idei egész napos Orosházi Fúvószenekari Fesztivál. A térzene 11:30-kor Gyopárosfürdőn folytatódik, majd 16 órától a város főterén adnak koncertet a zenekar tagjai és vendégeik. Fellép többek közt a szegedi Fricsay Ferenc Városi Fúvószenekar, a Dunakeszi Koncertfúvósok, Kőszeg Város Fúvószenekar is az orosházi zenészek mellett.

Az Abrakazabra zenekar fellépése: A Tolcsvay Lászlóval kiegészülő Abrakazabra zenekar folytatja a 2019-es Orosházi Nyár koncertjeinek sorozatát. Az Orosházán tavaly is koncertező, akkor az LGT legjobb dalait felelevenítő együttes ezúttal is a mottójukként ismert zabolátlan zenei élvezetet ígér a látogatóknak július 13-án, 20:30-tól a város főterén.

Családi Csobbanás Gyopárosfürdőn: Július 13-án, 16 órától folytatódik a 2019-es Orosházi Nyár Családi Csobbanásainak sorozata Gyopárosfürdőn. 16 órától először kézműves foglalkozásokkal, babajátszóházzal és mesesarokkal várják a vendégeket, majd 17 órától János vitéz igaz történetét nézhetik meg Boka Gábor bábjátszó előadásában.

Közösségben Orosházán – családi program a főtéren: Termékbemutatók, városismereti vetélkedők és különböző játékok várják az érdeklődőket a Petőfi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. családi programján, július 13-án, 16 órától.

Allman Brothers Band magyarul: Sorozata újabb fejezetében ezúttal az Allman Brothers Band zenekar legjobb dalaival összeállított filmekkel kedveskedik vendégeinek az Orosházi Rock Klub szervezőcsapata, akik július 13-án, 19 órától Pacsirta utcai székházukba várják vendégeiket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.