- hirdetés -

Az idén 30 éves Berta József Labdarúgó Alapítvány célkitűzései közt szerepel, hogy évente többféle sportrendezvényt szervezzen, különböző korosztályok számára.

A közelmúltban jubileumi összejövetelre invitálták az Orosházi MTK 1979-ben, a megyei első osztályban bajnokságot nyert labdarúgó csapatát, és az osztályozót követően az 1979/80-as bajnokságban az NB II-ben szerepelt együttes tagjait, sportvezetőit, munkatársait.

Már a megyei bajnokság megnyerése is nagy bravúrnak számított, hiszen a tavaszi idényt 6 pont hátránnyal kezdte a csapat. A törökszentmiklósi osztályozón is az addigi csupaszív, energikus játékkal sikerült a recski csapatot legyőzni Egei János edző irányításával. Ezzel jogosultságot szerzett az OMTK az NB II-es szerepléshez, ami sajnos csak egy idényig tartott, ám így is sok örömet szereztek a kék-fehérek a szurkolóiknak.

A jubileumi találkozón a veterán játékosok fejet hajtottak az elhunyt csapattársak, sportvezetők, munkatársak emléke előtt. Az ebédet követően kötetlenül, a pályán hajdan tapasztalt szenvedéllyel, tűzzel elevenítették fel a közös élményeket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.