- hirdetés -

Az Orosházi Nyár rendezvénysorozat egyik elemeként, az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is szórakoztatják Gyopárosfürdő vendégeit.

A kezdeményezés célja, hogy a belvárosi programok mellett a fürdőkomplexumba látogató családoknak is szolgáljanak tartalmas kikapcsolódási lehetőséggel. A Családi csobbanás idén is sorozat, mely a hatodikai, szombat délutáni programmal kezdődött.

A gyerekek ügyeskednek, apu, anyu pedig nagyon figyel (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Már délután négykor szorgos kezek ügyeskedtek a kézműves foglalkozáson. A békéscsabai Bábika Játszóház költözött a strandra és készítették együtt a gyerekekkel a gyöngyös karkötőt, szerencse karkötőt, barátság karkötőt, levendulás illatos zsákocskákat, párnákat és még sorolhatnánk. Mint Csernokné Kulcsár Kata elmondta, egyáltalán nem volt nehéz kicsábítani az apróságokat a vízből. Még szinte be sem fejezték a kipakolást, már jöttek is a gyerekek.

A délutáni program folytatásában Évi tündér és Geri bohóc énekes, zenés műsorát hallgathatták – és vehettek részt benne – az érdeklődők.

Évi Tündér és Geri bohóc mindegyik korosztály kedvenceiből énekelt (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Szente Éva, alias Évi Tündér elmondta, nagyon szereti az ilyen szabadtéri fellépéseket, A csillogó gyerekszemek mindennél boldogabbá teszik.
– Gyopárosra különösen nagy örömmel jöttünk, hisz Orosházán születtem és minden nyáron eltöltünk néhány napot itt, bár tündér ruhában még nem voltam a strandon – mondta el a művésznő, aki partnerével az összes jelenlevő korosztály számára remek szórakozást nyújtott.

A Családi csobbanások a nyár hátralévő hétvégéin – egészen augusztus 31-ig folytatódnak. A következő, július 13-i programban a kézműves foglalkozás, a mesesarok, a babajátszóház mellett megismerheti a közönség János vitéz igaz történetét, mégpedig bábjáték formában előadva. Ha ehhez hozzátesszük a fürdő hagyományos szolgáltatásait, biztosak lehetünk benne, hogy a kilátogatók jól érzik majd magukat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.