- hirdetés -

Az önkormányzat kérésére augusztus végéig a hétvégéken ingyenes parkolási lehetőséget biztosít a fürdőzőknek a Városüzemeltetési Zrt. a kemping melletti füves területen.

Kedvezően hat a kánikula Gyopárosfürdő látogató számára, hiszen több ezren keresték fel a fürdőt a májusi nyitány óta. A nagy vendégszám rengeteg parkoló autót is jelent. Ilyenkor a fürdő előtti fizetős helyek, illetve a Gyopárosi út mellett található ingyenes parkolók is zsúfolásig megtelnek, ami miatt a Springer dűlő szélén és az abból nyíló utcákban is sokan hagyják az autókat.

Ezek néhány esetben akadályozzák is az ott élőket.
– Rendkívül örülünk a fürdő népszerűségének, de a környéken élőkre is tekintettel kell lennünk. Igyekeztünk mindenki számára a lehető legjobb megoldást megtalálni, ezért döntöttünk úgy, hogy a kemping mellett található füves területen a nyári szezon alatt, szombaton és vasárnap ingyenesen parkolhatnak a fürdőbe érkező vendégek – nyilatkozta Bojtor István, alpolgármester.

Fotó: Kecskeméti Krisztina

Azt már az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója, Benkő Ferenc mondta el, hogy július 1-től egészen augusztus 31-ig tartó időszakban, a fürdő nyitvatartási idejében élhetnek ezzel a lehetőséggel a vendégek. A vezérigazgató kiemelte, hogy a strandra ezután is a főbejáraton át juthatnak be a fürdőzők.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.