- hirdetés -

Fűvágás, kertszépítés, útjavítás, festés és takarítás – a nagy hőségben is a város több pontján dolgoznak a Városüzemeltetési Zrt. munkatársai.

Az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. munkatársai a hőségriasztás ellenére is folyamatosan takarítják, karban tartják Orosháza közterületeit, utcáit. A napokban a lakótelepek környékén gépi és kézi fűvágást végeztek.

– A múlt héten a városból kivezető kerékpárutaknál vágtuk le a füvet és tisztítottuk meg az utakat. Az állatkórháztól a lóversenypályáig, a Lehel utcától a Csorvási úti várostábláig, valamint a Springer dűlő mindkét oldalán dolgoztunk, vágtuk a füvet – sorolta Benkő Ferenc az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója.

Az is kiderült, hogy épületen belüli festési munkálatokat is végeznek. Jelenleg a Diákélelmezés konyháján, folyosóin és ebédlőjében. A vezérigazgatótól tudtuk meg azt is, hogy július 3-án az Orosházi Kórház területén is várnak rájuk feladatok. A korábbi viharok miatt leszakadt faágakat, növényi törmeléket szállítják majd el a komposztálótelepre. Mindezek mellett az aszfaltjavítási munkálatok is folyamatosak szerte a városban.

– Jelenleg a Szőlő körúton tevékenykedünk és haladunk befelé a felüljáró irányába, ezt követi majd a Könd utca és a piac környéke – tájékoztatott Benkő Ferenc.

A lakosok a városüzemeltetés munkatársaival az info@varosuzemeltetes.hu e-mail címen keresztül léphetnek kapcsolatba.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.