- hirdetés -

Harmadik alkalommal emlékeznek a focisták „Szénára”.

Június 29-én, szombaton rendezik meg az ULE Sportcentrumában a III. Szénási József Labdarúgó Emléktornát. „Széna” neve összeforrt a város sportjával, mint sportvezető, sportszervező, játékvezető, létesítmény-gondnok tevékenykedett évtizedeken át Orosházán.

A reggel 8 órától zajló tornára hat csapat nevezett. A RETRO Labdarúgó Egyesület elnökétől, Benkő Lászlótól megtudtuk, hogy két hármas csoportba sorsolták a csapatokat.

A csoportbeosztás a következő:

„A” csoport: Classzikusok, Benkő Baráti FC, Kormányos Glass.
„B” csoport: Telekgerendás, Makk7, Edit Optika-Hungária.

A csapatokban az alsó korhatár: 35 év. A játékidő: 2×15 perc. Mindkét csoportból megkérdeztünk egy-egy gárda képviselőjét, mit vár a szombati mérkőzésektől.

– Úgy gondolom, a torna legnagyobb esélyese a Makk7, mivel a rivális Hungária és még további együttesek is több játékosukat mellőzni kényszerülnek. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy egy jól küzdő, kemény csapatot tudok pályára küldeni, dobogós reményekkel – nyilatkozta Kormányos Antal, a Kormányos Glass vezetője.

– Igen nehéz a csoportunk,  a Makk7 ellen jó ideje ki-ki meccseket játszunk. Két jó csapat fog találkozni, bízom benne, hogy kétszer is. Nálunk a szokásos csapat ismét össze tud állni, így nagyjából ugyanazzal a játékosállománnyal  tudunk kiállni, mint 20 éve. Néhány hiányzónk azért lesz, ezúton is kívánunk nekik jó nyaralást! Elsődleges cél, hogy megemlékezzünk „Szénáról” és játsszunk egy jót – nyilatkozta Lövei Roland, a Hungária játékosa.

A szervezők várják a sportszerető szurkolókat is, a belépés díjtalan. A rendezvény ideje alatt a helyszínen büfé üzemel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.