- hirdetés -

Sajtótájékoztatót tartott az Orosházi FKSE hétfő délután. A rendezvényen bejelentették a felnőtt csapat NB I-es indulását és bemutatták az új vezetőedzőt.

Vajer Tamás klubelnök köszöntötte a sajtó megjelent képviselőit, majd a legfontosabb, a szurkolókat leginkább érdeklő bejelentéssel kezdte: Az OFKSE a 2019-2020-as bajnokságban az első osztályban folytatja szereplését. A bejelentés után a csapat frissen szerződtetett vezetőedzője, Ratko Djurkovic vette át a szót.

A tréner (nagyon szimpatikusan) magyarul ismertette a helyzetet. Elmondta, hogy nagyon örül, hogy ismét Magyarországon dolgozhat. A Szeged egykori játékosa – bajnokságot és kupát is nyert a kékekkel – és a Komló volt edzője második otthonának tekinti hazánkat.

Djurkovic kihívásnak tekinti a következő évet és egységes csapatot akar kovácsolni (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

– Örülök, hogy itt lehetek és örülök annak is, hogy ismét van egy nagy kihívás előttem, előttünk. Engem a kihívások motiválnak, remélem a csapatot is fogják. Bízom benne, hogy egy egységes csapatot, egy kis családot sikerül majd kovácsolnom Orosházán és ezzel a csapattal teljesíthetjük az elnökség elvárását, a biztos bennmaradást – mondta az új vezetőedző.

Vajer Tamás kérdésekre válaszolva elmondta, hogy a távozók helyére, illetve erősítésként mindenképp szeretnének igazolni új játékosokat. A vezetőedző is ismeri az itt lévő állományt és konkrét posztokra szeretnének igazolni. Neveket még nem mondott, de megnyugtatott mindenkit, hogy az elképzelés meg van és megígérte, hogy amint lesznek aláírt szerződések, azt is időben nyilvánosságra hozzák.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.