- hirdetés -

Kirándultak az Egységes Szociális Központ dolgozói és azok családtagjai. A jókedvű utazás célpontja a Katica Tanya volt.

Az Orosháza Város Önkormányzat Egységes Szociális Központ immár harmadik alkalommal sikeresen pályázott a Családbarát munkahely címre. A Kaposvárhoz közeli Katica Tanyára szervezett családi kirándulás a „Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása” elnevezésű pályázat keretein belül valósulhatott meg.

A kirándulásra június 22-én került sor, több mint 50 fő részvételével. Az intézmény munkatársai és családtagjaik autóbusszal utaztak a minden korosztály számára kiváló szórakozást, egyedülállóan sok lehetőséget kínáló Katica Tanya Élményközpontba.

(Fotó: ESZK)

– Az intézmény – a pályázat keretén belül – gondoskodott a résztvevők ingyenes oda-visszaszállításáról és a belépőjegyekről is. A vállalkozó kedvű résztvevők kipróbálhatták a hirtelen csúszdát, a tornádó csúszdát, a mászó falat és a pontom hidat is. De játszóházak, trambulinok, vízi park, röplabda pálya és mini bowling is várta a szórakozni vágyókat. Az időjárás is remeknek bizonyult a különböző programokon történő részvételhez – tudtuk meg Bogárné Kiss Ildikótól az Egységes Szociális Központ igazgatójától.

Kiemelte: a családi kirándulás több szempontból is nagyon hasznosnak bizonyult.
– Elősegítette, hogy azok a családok is el tudjanak menni közös kirándulásra, akiknek ez nehezebben megoldható, ugyanakkor az intézmény különböző területein dolgozó munkatársak is megismerhették más telephelyek munkatársait és családtagjait, egy igazán vidám és kötetlen nap keretében – ismertette az igazgató.

Mint mondta, az intézmény vezetői számára rendkívül fontos, hogy a munkatársak kipihentek, energikusak legyenek, töltődjenek fel a hétköznapok munkatempója mellet és erősödjenek a családi kötelékek is. Ez a családi kirándulás talán leginkább képes mindezeket előmozdítani.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.