- hirdetés -

A Széchenyi Programiroda várta fórumra a vállalkozókat, vállalkozások képviselőit a városháza nagytermében szerda délután.

A fórum célja, hogy a 2019-ben futó és az idei évben megjelenő pályázati lehetőségekről a vállalkozók időben szerezzenek tudomást, tudjanak meg minden fontosat az őket érdeklő, érintő pályázatokkal kapcsolatban. Mint Bakó Éva, a Széchenyi Programiroda tanácsadója elmondta, igen színes a paletta idén is, az eszközbeszerzésektől kezdve a bértámogatáson keresztül a kapacitás bővítési lehetőségekig.

Sok a lehetőség, kell a segítség az eligazodásban (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

– Szerencsére egyre többen veszik igénybe a szolgáltatásainkat. Bár még sokan vannak akik nem ismernek minket az ügyfeleink száma örvendetesen növekszik. Országszerte negyvenöt irodánk van, de ott van a honlapunk is, ahol az érdeklődők névre szólóan megkereshetik tanácsadóinkat és segítséget kaphatnak a pályázatokkal kapcsolatos kérdésekben. A projekt ötlet megszületésétől kezdve, a sikeres megvalósításig térítésmentesen segítünk – tette még hozzá Bakó Éva.

A szerdai fórumon a viszonylag kis létszámnak köszönhetően lehetőségük nyílt a vállalkozóknak, hogy személyre szólóan kapjanak választ az őket érdeklő pályázatokkal kapcsolatos kérdéseikre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.