- hirdetés -

A három orosházi középiskola érettségiző osztályainak legjobb osztályfotóját kerestük májusban, a főnyeremény sorsát ezernél is több szavazat befolyásolta. A legtöbb szavazatot a Kossuth Lajos Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 12. A osztálya zsebelte be, akik május 30-án vehették át jól megérdemelt nyereményüket.

Május 3-án indult el nyereményjátékunk, mely során az Orosházi Életben és az oroscafe oldalon jeleníttettük meg az orosházi középiskolák ballagó osztályainak rendhagyó fényképeit. Az idei évben a Táncsics Mihály Gimnáziumban, a Székács József Evangélikus Iskolában és a Kossuth Lajos Szakképző Iskolában 11 ballagó osztályban összesen 237 diáknak csengettek be utoljára, akik azóta már írásbeli érettségi vizsgáikat is megírták.

Ficsor Zoltántól vették át jól megérdemelt nyereményüket a diákok és osztályfőnökük, Madarász Ildikó (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Szavazni május 19-ig lehetett, a legtöbb lájkot, szám szerint 853-at a Kossuth iskola 12. A osztálya zsebelte be. A május 22-én kihirdetett végeredmény szoros versenyben dőlt el, a második helyen a Táncsics Mihály Gimnázium 12. A osztálya végzett (823 lájk), a harmadik helyet pedig a Székács iskola 12/4 osztálya szerezte meg (512 lájk). Összesen 3615 szavazat érkezett.

A győztes osztályt egy 40 szeletes tortával ajándékoztuk meg, a diákok és osztályfőnökük, Madarász Ildikó május 30-án vették át a nyereményt osztálytermükben Ficsor Zoltán mestercukrásztól.
– Úgy érzem, megérdemelten nyertünk, sokat tettünk hozzá, jó osztályközösség alakult ki az évek során. A képet sokadik nekifutásra sikerült megfelelően összeállítanunk, de szerintem vicces lett, láthatunk benne egy nem hétköznapi hajvasalást is, de például a focistáink is a tipikus arcukkal ültek oda – mesélte nevetve Nagy Richárd, a 12. A osztály tanulója.

A győztes osztály fotója

A vidám és önfeledt pillanatokat követően azonban még nem dőlhetnek hátra, hiszen a májusi írásbeliket követően júniusban a szóbeli érettségi vizsgákon kell számot adniuk tudásukról.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.