- hirdetés -

Sport, koncertek és gyermeknap. A következő programok várják a kikapcsolódni vágyókat a hétvégén.

Orgona- és trombitakoncert a Katolikus templomban: Orgonán és trombitán játszó művészek produkciójára invitálja a zenekedvelőket május 25-én, 19 órára a Katolikus templomba a Jézus Szíve Plébánia. Dóbisz Áron és Samodai Bence János lépnek fel a rendezvényen.

Jack Cannon és Borneo koncertek a Rock Klubban: Május 25-én, 19:30-tól várják következő koncertjeikre a rockzenét kedvelőket az Orosházi Rock Klub szervezői Pacsirta utcai székházukba. Ezúttal a Jack Cannon együttes érkezik Orosházára, szintén vendégként pedig a közelmúltban már fellépő Borneo együttes ad koncertet.

Városi Gyermeknap az Árpád-kertben: Meseszínházzal, zumbapartival és kismotoros felvonulással várja a gyerekeket és szüleiket május 26-án, 14 órára az Árpád-kertbe a Petőfi Művelődési Központ szervezőcsapata. Az állandó programok közül többek közt légvárak, trambulin és ugróiskola is várja az érdeklődő gyerekeket egészen 19 óráig.

Sport:

OMTK-ULE 1913 – Mezőhegyesi SE, megye I-es labdarúgó mérkőzés: A Mezőhegyesi SE csapatát fogadja május 25-én 17 órától az Utánpótlás Sportközpontban, soron következő hazai mérkőzésén az OMTK-ULE labdarúgócsapata.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.