- hirdetés -

Lakossági fórumra várták a helyieket és a környékbelieket kedd este Kaszaperen a művelődési házba. A fórumon a 4. sz. választókerület képviselője, Simonka György és a FIDESZ frakció szóvivője, Halász János beszélt az előttünk álló európai parlamenti választásokról.

Simonka György országgyűlési képviselő bevezetőjében kiemelte: – Felelősséggel kell döntenünk, kiket küldünk az Európai Parlamentbe, mert akik a betelepítést szorgalmazzák, azok olyan forrásokból akarják ezt, amit a vidékfejlesztéstől, a mezőgazdaságtól vonnának el.

A fórum előtti sajtótájékoztatón Kun László polgármester, Halász János, Simonka György (Fotó: Dancsó József)

Halász János szóvivő is a választások hatalmas tétjéről beszélt. Elmondta, hogy bár a most, általunk megadott mandátumok öt évre szólnak, de rendkívül fontos, és öt évnél jóval hosszabb időről, tíz-húsz évről is szól a mostani szavazás, hisz itt dől el, milyen útra lép Európa.
– Ragaszkodnunk kell keresztény kultúránkhoz, gyökereinkhez. Ezért dolgozunk, s azért, hogy Európa maradjon meg az európaiaknak. Európa jövője egyben hazánk jövője is. Fontos, hogy minél többen vegyenek részt a választáson és ott felelősen döntsenek – hangsúlyozta.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.