- hirdetés -

Az idény utolsó idegenbeli mérkőzése következik Szegeden a másodosztályú női kézilabdacsapatnak. Már tét nélkül léphet pályára, de győzni szeretne a Vágó-csapat.

A közvetlenül az ONKC előtt, a nyolcadik helyen álló PC Trade Szeged KKSE ellen lépnek pályára szombaton. Komoly tétje már egyik együttes számára sem lesz a találkozónak, hiszen az már eldőlt, hogy a következő ellenfelük a nyolcadik, az orosháziak pedig a kilencedik helyen zárják az NB I/B keleti csoportját. A közelmúltban szinte rangadóvá nőtte ki magát az összecsapás, tehát tét ide vagy oda most is szoros, kemény mérkőzésre számítanak.

A Tisza-partiak tavasszal komoly skalpokat szereztek, rögtön februárban legyőzték a Vasast, egygólos sikert arattak a Szent István ellen és a Göd együttesét is két vállra fektették, legutóbb a Balmazújváros otthonából hozták el a pontokat Vojkovics Gyuláék.

Az idei egymás elleni eredmény is a szegedieknek kedvez, hiszen az ősszel háromgólos sikert arattak az Eötvös-csarnokban. Tavaly azonban hazai pályán győzött az OXXO Energy Orosházi NKC, míg idegenben döntetlent értek el, így ezekből és a kispesten aratott bravúros sikerből építkezhetnek.

– Jó hangulatban teltek az edzések. Igazából már mindkét csapat számára tét nélküli a találkozó, ezért az év végén már az számít, hogy ki tud jobban koncentrálni. Természetesen mi győzni szeretnénk Szegeden is – fogalmazott a hétvégi találkozóval kapcsolatban a Vágó Attila vezetőedző.

A találkozót május 11-én 16 órakor kezdődik az Etelka sori sportcsarnokban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.