- hirdetés -

Hat buszmegállóban új padokat és szemétgyűjtőket helyezett ki a Városüzemeltetési Zrt. Ezzel párhuzamosan folyamatosan készítik fel a nyári időszakra Orosháza utcáit.

A Lehel-, és Arany János utcán két-két helyszínen, a Huba utcán az úgynevezett gombáknál, illetve a Szent István utcán a vegyesáru bolt melletti buszmegállókban új, modern padok és szemétgyűjtők fogadják már az utazókat. Az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. az önkormányzat megbízásából, mintegy 830 ezer forintból szerezte be az új eszközöket.

– Régi igénye teljesült ezzel a tömegközlekedést használó orosháziaknak. Fontos számunkra, hogy minél kényelmesebben érezzék magukat, amíg várakoznak, a fejlesztésünk is ezt a célt szolgálja – fogalmazott Benkő Ferenc, a Városüzemeltetési Zrt. vezérigazgatója, akitől megtudtuk, hogy ezen kívül a városban folyamatosan készülnek a nyári időszakra.

Fotó: Kecskeméti Krisztina

Az aszfaltozási feladatok mellett a főtéren található medencéket is feltöltötték, a korábban említett nyolc szivattyút kicserélték, így hétvégén már nyári üzemmódban működik a tér.

Benkő Ferenc kiemelte, készülnek az Orosházi Nyár programsorozatra is. A színpadot már összeszerelték, hamarosan a faházakat is kihelyezik. Zárásként elmondta a május 18-i nyitányra minden a helyén lesz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.