- hirdetés -

Ezzel a felhívással indult el május 6-án, a tizenhatodik Bringázz a munkába! kampány, melynek célja, hogy megmutassa, milyen könnyen, gyorsan és szabadon lehet közlekedni bringával – akár munkába is járni – , valamint ezzel növelje a kerékpározók számát a mindennapokban.

A szervezők szeretnék, ha minél többen ülnének nyeregbe azok közül is, akik eddig más módokon jártak be a munkahelyükre. Ezért a munkába bringázók között értékes nyereményeket sorsolnak ki.

(Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Ahhoz, hogy részt vegyél a számos nyereménnyel kecsegtető játékban, mindössze annyit kell tenned, hogy szervezel egy 2-4 fős csapatot, letöltitek a Bike Citizens applikációt, és a kampány indulásakor, május 6-án az appon belül regisztrálsz a „Bringázz a munkába!” játékba. Innentől nincs más dolgod, mint hogy a játék ideje alatt (május 6. és 31. között) méred a kerékpárral megtett hétköznapi utazásaidat. Utána már csak a nyereményekre kell várj.

A kampány ideje alatt, május 6. és 31. között csapatokban gyűjtheted a kilométereket, amivel részt vehetsz egy 2,5 millió forint összdíjazású nyereményjátékban. Többek között négy bringát, kalandprogramokat, sétahajózást, belépőket, vásárlási utalványokat, hátizsákokat, kiegészítőket és még sok minden mást is nyerhetsz. A nyereményeket itt találod.

Tavaly hatezren csatlakoztak, 85 millió forintot és 94 tonna szén-dioxidot is megspóroltak. További részletek az akció honlapjára kattintva olvashatók.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.