- hirdetés -

A népszerű táncegyüttes kényszerleállás miatt több előadást is kénytelen volt lemondani, ebbe esett bele az orosházi is. A megvásárolt jegyeket visszaváltják.

Vona Tibor az ExperiDance ügyvezető-alapítója ma a művelődési központban járt, hogy személyesen kérjen elnézést az orosháziaktól – erről számolt be a Petőfi Művelődési Központ Facebook-oldala.

– 19 év, 3000 előadás teljesítése után sajnos az idei esztendő úgy hozta, hogy április utolsó hetétől kényszerleállást kellett végrehajtanunk. Művészeink színpadi munkájának újraszervezése végett nyilván a legközelebbi megrendelők és dátumok sérültek legjobban, sajnos ebbe a csomagba esett bele Orosháza Gyöngyhajú lány balladája című előadása is. Az ExperiDance-nek személyes kötődése van Orosházához, hiszen – alapítása óta – a gazdasági, pénzügyi vezető Orosházáról származik.
Gőzerővel azon dolgozunk a kulisszák mögött, hogy visszapótoljuk azt, ami remélhetőleg csak átmenetileg, de jelenleg leállt. Az ország minden pontjáról érkeznek a jókívánságok és a biztatás, hogy folytassuk – fogalmazott a posztban Vona Tibor.

A kialakult helyzet miatt a PMK Orosháza csapata is elnézést két. A május 11-i előadására megvásárolt jegyek az intézmény pénztárában visszaválthatók május 31-éig.

Archív fotó: Kecskeméti Krisztina

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.