- hirdetés -

Sokan választották ünnepi desztinációnak Orosházát, ezen belül is Gyopárosfürdőt. A legtöbben Budapestről és a környező megyékből érkeztek, de Romániából és Németországból is voltak üdülők szép számmal a húsvéti hétvégén.

Az ünnepi időszakokra jellemző, hogy az üdülő települések szállodái megtelnek turistákkal. A húsvéti hosszú hétvége Orosházára is nagy számban vonzotta a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. Az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont is telt házzal működött, 160 vendég foglalt a hétvégére.

– Elmondható, hogy szolgáltatásainkkal meg voltak elégedve vendégeink, nagy sikert arattak az animátor programok, a tojás keresés és a nyuszisimogatást nagyon élvezték a gyerekek. Tíz vendégből kilencen átlagosan öt csillagra értékelték a szállodát – tudtuk meg Csobota-Kis Árpád szállodavezetőtől. Hozzátette, már hónapokkal ezelőtt megkezdődtek a pünkösdi időszakra történő foglalások is. A kalandpark tekintetében is nagy volt az érdeklődés, 109-en próbálták ki magukat a pályán. A Hotel Corvus Aqua szintén telt házas volt, itt is jellemzően budapesti és dunántúli vendégek szálltak meg.

A fürdőbe háromezren látogattak el a hétvégén, ebből hatszázan voltak orosháziak. Az egész napos animátor program és a játszóház nagy érdeklődést váltott ki a fürdőző vendégekből, leginkább a gyerekek körében aratott kimagasló sikert. Benkő Ferenc, az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója elmondta, hétvégén újabb dömpingre számítanak az ortodox húsvét miatt, ilyenkor még többen érkeznek Romániából kikapcsolódni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.