- hirdetés -

A megyei III. osztályban a 20. forduló mérkőzéseit játszották vasárnap. A telepiek Telekgerendáson léptek pályára Húsvét napján és gólfesztivált rendeztek.

 A Rákóczi nem játszott az elmúlt fordulóban, de nem teltek esemény nélkül az elmúlt napok. A közelmúltban edzőváltásra került sor Rákóczitelepen. Az eddigi edzőpáros, Elekes Károly és Halász Róbert a jövőben az utánpótlásképzésre fókuszál, a felnőtt gárda új edzője Kvasznovszky József lett.

– A győzelem reményével és igényével lépünk pályára vasárnap Telekgerendáson. Az elmúlt hétvégén megnéztem a mezőhegyesi mérkőzésüket, nem lebecsülve őket, de mi vagyunk az esélyesebb csapat – nyilatkozta a találkozó előtt Kvasznovszky József edző. A tréner bemutatkozása remekül sikerült, a csapat egy tucat gólt szerzett a községi mérkőzésen.

Telekgerendási TE – OMTK-Rákóczi     0 – 12         (0 – 3)

Telekgerendás, 80 néző. Vezette: Bálint Kata Tünde (Petrovszki György, Krajcsovicz Zsolt).

Telekgerendás: Knyihár Z. – Onáka, Vatrán, Zsibrita, Brhlik, Sipiczki (Knyihár J.), Tóth M., Hrabovszki, Valyuch R., Csicsely (Valyuch Zs.), Tóth L. Edző: Ránkli Ferenc.

Rákóczi: Beke – Harmati (Dobi), Varga P., Kovács D., Kolozsvári J., Dudás, Tóth L., Kichler (Szemenyei V.), Buza (Egry), Horváth M. (Sindel), Jónás J. Edző: Kvasznovszky József.

Ezen a napon nem volt egy súlycsoportban a két együttes.

Gólszerzők: Jónás J. (5), Dudás (2), Sindel (2), Egry, Buza, Dobi (11-es).

Kvasznovszky József: – A győzelem igényével léptünk pályára és ez a mérkőzésen egy szenvedélyes, jó játékban nyilvánult meg. Gratulálok a csapatnak!

A Rákóczi a következő héten ismét mérkőzés nélkül marad, ugyanis soros ellenfelét, a Dombegyházát a Versenybizottság kizárta a bajnokságból. A következő mérkőzésre május 4-én kerül sor, ekkor a Rákóczi hazai pályán fogadja a Kaszapert.

Fotó: Imre György

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.