- hirdetés -

Április 19-e és 20-a között a CIB Bank több szolgáltatása nem, vagy csak korlátozottan lesz elérhető az informatikai rendszer fejlesztése miatt.

A CIB Bank elektronikus szolgáltatásai, tehát a CIB Internet Bank, a CIB Bank Online, a CIB Bank Mobilalkalmazás, az eBroker, a Business Terminal és a CIB Business Online április 19-én este 23 órától másnap 20 óráig nem lesznek elérhetők.

Szombaton a hajnali órákban, éjfél és 2 óra között a CIB Bank által kibocsátott betéti és hitelkártyákkal sem tudnak majd az ügyfelek tranzakciókat végrehajtani, valamint a bank által üzemeltetett ATM-ek szolgáltatásai sem lesznek elérhetőek. Szintén ebben az időpontban POS termináloknál sem lehet majd saját kártyás tranzakciókat végrehajtani.

Ezen kívül a CIB eCommerce szolgáltatása esetében sem tudnak tranzakciókat végrehajtani április 19-e 23 óra és április 20-a 8 óra között.

A kényszerű kihagyásra a CIB Bank szerverparkjának költöztetése és fejlesztése miatt van szükség, mely majd támogatja a bank digitalizációs törekvéseinek megvalósítását. Az okozott kellemetlenségért a bank ügyfeleik elnézést kéri, valamint köszöni türelmüket és megértésüket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.