- hirdetés -

Orosháza Város Önkormányzata arra vállalkozott, hogy felmérje az orosháziak igényeit. Szeretnék feltérképezni, hogy a közösségek szintjén milyen rövid és hosszú távú céljai vannak az itt élőknek, hogyan tudnak hozzájárulni a közösségi szerepvállalás erősödéséhez, ezáltal az orosháziak életkörülményeinek javításához, a város fejlődéséhez. (x)

A feladat összetett, éppen ezért a közös gondolkodás, majd a későbbiekben a cselekvési folyamatok elindításához nélkülözhetetlen az itt élők, így az Ön véleménye is. Mindannyian máshogy látjuk városunkat, településrészünket, mindannyian szeretnénk tenni a jobbért.

Ha Ön is azok közé tartozik, akik azt szeretnék, hogy az adott településen, településrészen élők még otthonosabban érezzék magukat: itt találjanak élményadó közösséget, lehetőséget a szabadidő hasznos eltöltésére, a szórakozásra, önmaguk és a családtagok, barátok számára is, akkor segítse az önkormányzat munkáját ezen kérdőív kitöltésével.

Az alábbi kérdőív Orosháza Város Önkormányzata TOP-5.3.1-16-BS1-2017-00004 kódszámú, “Az orosházi közösségért – helyi identitást és kohéziót erősítő programok” című pályázata keretében készült. Azzal, hogy kitölti, Ön is hozzájárul az adott településrész közösségfejlesztési folyamatainak elősegítéséhez.

Válaszát természetesen név nélkül, bizalmasan, az Európai Parlament és a Tanács 2016/679. számú Rendeletének (GDPR) megfelelően kezelik.

Ha pedig Ön is kitölti a kérdőívet legkésőbb április 14-én éjfélig és a végén megadja szükséges adatait, akkor esélye nyílik megnyerni egy Huawei MediaPad tabletet, egy WD 500GB-os külső merevlemezt vagy egy A-Data hordozható powerbankot!

A kérdőívet és a nyereményjáték szabályzatát az alábbi linket éri el:
https://goo.gl/forms/Y0dG6HaIS6jBSjEj2

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.