- hirdetés -

Lehel utcai székházukban gyűltek össze a Mozgáskorlátozottak Orosháza és Vidéke Egyesületének tagjai, hogy megtartsák éves közgyűlésüket. Az idén 30 éves közösség a jubileum megünneplésére is készül, melyre június végén kerítenek sort.

Szomorú alkalomból egyperces néma felállással kezdték meg március 23-án rendezett éves közgyűlésüket az orosházi mozgáskorlátozott egyesület tagjai. A szervezet nemrég elhunyt tagjairól emlékeztek meg. A Lehel utcai székházukban tartott rendezvényen ezt követően megtárgyalták fontosabb napirendi pontjaikat.

– Minden évben összeülünk, általában a kora tavaszi időszakban, hogy át tudjuk beszélni a következő hónapokra vonatkozó terveinket és elképzeléseinket. Szerencsére egy rendkívül családias közösség alakult ki, amiben csak tudunk, segítünk egymásnak – ismertette a részleteket Bogdán József, az 1989-ben alakult egyesület elnöke.

30 éves jubileumára készül az egyesület (Fotó: Pirer Kata)

A gazdasági, felügyelőbizottsági és elnöki beszámolót követően a jelölőbizottság munkáját ismertették, majd megválasztották az egyesület új titkárát. Az idén 30 éves egyesület gyűlésének egyik legfontosabb részét a jubileumra való készülődés jelentette.

Bogdán Józseftől megtudtuk, a jeles eseményt június 29-én, egy vacsora keretében rendezik, melyre a múlt hónapban Dávid Zoltán, polgármester is felajánlotta nekik támogatását. A rendezvényen szeretnék majd megjutalmazni azokat a tagjaikat, akik már a kezdetektől tagjai az egyesületnek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.