- hirdetés -

Az NBIII-as és a megye II-es csapatbajnoki fordulóban is érdekelt volt a közelmúltban az Eötvös DPSE egyesülete. Többnyire szoros mérkőzéseken ugyan, de ezúttal kikaptak csapatok, az egyéni teljesítményekre azonban egyáltalán nem lehetett panasz.

Az NBIII-as bajnokságban ezúttal egy előrehozott mérkőzés várt a sportolókra, hazai pályán a bajnokaspiráns Kecskemét csapatát fogadták. Az egyesület beszámolója szerint nem sok hiányzott a döntetlenhez, hiszen a 18 mérkőzésből 8 esetben is 3-2 volt az eredmény, ami viszont a vendégcsapatnak kedvezett, akik összesítésben 7-11-re nyerték meg a rangadót. Egyénileg Nagy Bence és Farkas Dávid is kiváló teljesítményt nyújtott, mind a ketten három-három egyéni győzelemmel zártak, de párosban is hozták mérkőzésüket.

A megye II-es csapatbajnokságban szereplő együttesben ezúttal a felnőttmezőnyben versenyző Nyári László és két serdülőkorú társa, Farkas Tamás és Gabnai Csongor kapott szerepet. A Sarkad, a Mezőhegyes és a Mezőberény gárdái ellen léptek asztalhoz. A serdülőkorú versenyzők tisztesen helytálltak a felnőttmezőnyben, Nyári László pedig 5 egyéni győzelemmel zárta a fordulót, valamint Gabnai Csongorral párosban is ért el pontot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.