- hirdetés -

Március 9-én, Békéscsabán megyei formagyakorlati versenyen vettek részt a Contact K.T.H.E. fiataljai. Bár sokan közülük először mutathatták be versenyen is tudásukat, ez a legkévbé sem látszódott, hiszen mindannyian éremmel zártak.

Békéscsabán gyűlt össze a megyei kick-box utánpótlás, március 9-én ugyanis formagyakorlati versenynek adott otthont a megyeszékhely. A fiatal sportolók három tatamin mutathatták meg, mit tudnak. Formagyakorlati verseny révén érdekes és látványos akrobatikus rúgások váltották egymást.

Az orosházi Contact K.T.H.E. egyesülete kilenc versenyzővel képviseltette magát, akik közül heten életük első megmérettetésén vettek részt. A kezdeti lámpaláz azonban hamar alábbhagyott, amit öt arany-, három ezüst- és egy bronzérmük bizonyított.

Az egyesület beszámolója szerint versenyzőik közül Dobos Kevin és Csuka Eszter is kiemelkedő, fegyelmezett gyakorlatsort mutatott be, amivel arany- és ezüstérmesként végezték debütáló versenyzőként.

Az orosházi csapat versenyzőinek ezzel még nem ért véget a megmérettetések időszaka. A hosszú hétvégén ugyanis Münchenbe utaznak, ahol formagyakorlati és K1 szabályrendszer szerint versenyeznek majd. A márciusi kihívások sorát a 23-án, szintén Békéscsabán rendezett országos diákolimpia zárja.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.