- hirdetés -

Szépségnapot tartottak a Máltai játszótéren. Nőnap alkalmából fodrász, sminkes és műkörmös várta az érdeklődő fiatal hölgyeket március 10-én.

Vasárnap is életettel telt meg a Máltai játszótér, amellett, hogy az ebéd előtt több család is az udvaron játszott, sokan a szépségnapra érkeztek. Folyamatosan váltották egymást a szépülni vágyó fiatal lányok, akikkel egy fodrász, egy sminkes és egy műkörmös foglalkozott. A játszótér munkatársai nőnap alkalmából elsősorban a Wesley iskola tanulóinak szervezték a rendezvényt.

Fotó: Kecskeméti Krisztina

– Emellett a Máltai Szeretetszolgálat részt vesz egy nemluxustaska nevű kezdeményezésben is. A kampány célja, hogy rászoruló nők­nek egy táskába össz­ecsomagolva alapvető női higiéniás és feh­érnemű csomagot gyűj­töttek. Ezekből az adományokból Orosházára is jutott, amiket kiosztottunk – fogalmazott Frankó Attila, az orosházi Máltai Játszótér vezetője.

Sikeresen zárult az első alkalommal megrendezett szépségnap, hiszen a nap végén mindenki elégedetten, mosolygós arccal és megújult frizurával állt fel a székből.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.