- hirdetés -

A múlt hét végén meghívásos, barátságos versenyen vehettek részt az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör (OKKSZK) aerobik szakosztályának sportolói.

A Dóczi Dorka vezetőedző irányította Vasas SC szervezésében, százötven egység részvételével zajlott a viadal, melyen az orosházi klubból tizenkét versenyző lépett parkettre Basic, és Challenge, egyéni és páros kategóriában.

Az Orosháziak eredményei: Challenge UP 4 egyéni, egy első és egy második helyezés, UP 3-ban egy harmadik helyezés, UP 2 páros egy első helyezés, BA egyéni UP 3-ban két harmadik helyezés, UP 2 egyéni két második helyezés, UP 1 egyeni 3. helyezés, és felnőtt egyéniben két harmadik helyezés.

Látványos és nehéz gyakorlatokat mutattak be az orosháziak is (Fotó: OKKSZK)


Edzői értékelésében Zsigáné Mezei Beáta elmondta: – Jól dolgoztak a tanítványok. Ezek a barátságos versenyek lehetőséget biztosítanak azon versenyzőknek is a megmérettetésre, akik még magyar kupán vagy diákolimpián nem indulhatnak. Azok számára, akik már indulnak ilyen versenyen, szintén egy jó gyakorlási alkalom, hiszen egy versenyen bármi megtörténhet és erre a fajta stresszhelyzetre csak versenyeken lehet felkészíteni a versenyzőket. Mindemellett a hibák javítására és szintfelmérésre is kiválóak az ilyen találkozók.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.