- hirdetés -

A listavezető Nyíregyháza otthonában álltak asztal elé az NB I-es fiatalok. Az alapszakaszt a negyedik helyen záró PET-BAU ASE asztaliteniszezői nagy különbségű vereséget szenvedtek.

NAC Nyíregyháza – PET-BAU ASE Orosháza 15-3
NB I-es női asztalitenisz-mérkőzés, Nyíregyháza.
Győztesek: Hudák Dorina, Benkő Anett, Szabó Mariann 1-1.

A záró fordulóból előrehozott mérkőzésen az alapszakaszt megnyerő hazai csapat nagyarányú győzelme a játék képe alapján megérdemelt – fogalmazott beszámolójában Bogdánffy Csaba, a PET-BAU ASE szakosztályvezetője.

Az orosháziak négy döntő játszmás találkozót veszítettek el minimális különbséggel, többet jelentős előnyről.

A csapat az alapszakaszt a negyedik helyen zárta, így a rájátszásban, melyen a keleti és nyugati csapatok helyosztó formájában vehetnek részt, az 5-8 pozícióért állhat asztalhoz.

Országos versenyen jártak a felnőttek

Az Ormai László asztalitenisz csarnokban rendezték az idei egyéni és páros bajnokság, melyen egyesületünket Horváth Lilla és Göndör Fanni képviselte.

Lilla csak egyéniben állt az asztalhoz, ahol a nyolcaddöntőben szenvedett vereséget az ERDÉRT játékosától, Varga Tímeától, Ezzel a kilencedik pozícióban zárta a versenyt.

Fanni egyéniben nem jutott tovább csoportjából, viszont Nagypál Mártával az oldalán a négy között kapott ki a válogatott Ambrus – Varga duótól, ami az ötödik helyet jelentette számukra

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.