- hirdetés -

Makón rendezték az aerobikosok számára a Diákolimpia régiós döntőjét. A vasárnapi megmérettetésen az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör (OKKSZK) aerobik szakosztályát tizenhat versenyző képviselte.

A száztíz egységet felvonultató viadalon basic és challenge kategóriában indultak az orosházi egyéni versenyzők és csapatok. Az OKKSZK szakosztály vezetője, Zsigáné Mezei Beáta ismét versenybíróként vett részt a rendezvényen és figyelte a tanítványok produkcióit (is).

Challenge utánpótlás III kategóriában a klub két csapata a hetedik és a nyolcadik helyet szerezte meg.

Az OKKSZK-s különítmény egyik része (Fotó: OKKSZK)

Basic, utánpótlás II kategóriában egyéni versenyzőink a 11., 15.,25.,26. helyen zárták a versenyt. A basic felnőtt kategóriában versenyzőknek egy nagyon értékes negyedik és ötödik helyet sikerült szerezniük. Ezzel az eredménnyel két egyéni versenyző, Nagy Dominika és Héjjas Kitti képviselheti az orosházi klub színeit az április 27-i országos döntőben.

Zsigáné Mezei Beáta pozitív tapasztalatként értékelte a versenyt. – Mostanra már kamatozni látszik az a példamutató hozzáállás és rengeteg munka, amit a lányok edzésen beletesznek. Nem várok tőlük lehetetlent és ezt ők is érzik. Javítjuk a hibákat és igyekszünk mind jobbak és jobbak lenni. Mindenki teszi a dolgát és így lehet lépésről-lépésre előre haladni. Köszönöm a két edző, Balogh Jenifer és Körömi Melinda odaadó munkáját – tette még hozzá a szakosztály vezető.

Kíváncsian várjuk az eredményeket az áprilisi országosról.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.