- hirdetés -

Az orosházi hulladékudvar nyitvatartási idejében a helyi lakosok az előírt feltételeket betartva, díjmentesen adhatják le a háztartásukban keletkezett hulladékot.

A vegyes és lomhulladék, építési-, bontási hulladék, elektronikai és gumihulladék, egyéb veszélyes hulladék leadására Orosháza belterület 2436/34 hrsz alatti, azaz a Gyártelep utcai hulladéklerakó állomás szolgál. Hétfőtől péntekig naponta 7:00 és 15:00 óra között, valamint minden hónap első szombati napján 8:00 és 12:00 óra között tart nyitva.

A hulladékgyűjtő-udvarba csak az olyan elkülönítetten gyűjtött hulladék szállítható be, amely a háztartásokban életvitelszerűen keletkezik és megfelel a dareh.hu-n elérhető felsorolt követelményeknek. A hulladékudvar szolgáltatásait lakcímigazoló kártya és személyi igazolvány bemutatásával lehet igénybe venni.

Az orosházi hulladékudvarba Orosháza mellett Békéssámson, Békésszentandrás, Csabacsűd, Csanádapáca, Csorvás,​​ Gádoros, Gerendás, Kardos, Kardoskút, Kaszaper, Kétsoprony, Kondoros, Nagyszénás, Pusztaföldvár, Szarvas és Telekgerendás település lakosai szállíthatják be a hulladékot.

A beszállítás napján nem lehet hulladékgazdálkodási közszolgáltatással összefüggésben fennálló díjhátralék, ennek igazolásául be kell mutatni: az utolsó negyedéves számlát a folyószámla egyenleg miatt, az utolsó negyedéves szolgáltatási díj befizetését igazoló szelvényt. A számlán szereplő felhasználási hely és az igénybevevő lakcímkártyáján szereplő címnek meg kell egyeznie. Amennyiben az ingatlanon díjhátralék van, nem lehet a hulladékudvar szolgáltatását igénybe venni.

A hulladékudvar munkaszüneti napokon, illetve a munkanap áthelyezésekből adódó pihenőnapokon zárva tart.

A leadható hulladékok listája:

I. Nem veszélyes hulladékok:

II. Veszélyes hulladékok:

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.