- hirdetés -

Tánc, zene és nevetés. Színvonalas farsangi mulatságot tartott a református iskola a Petőfi Művelődési Központ színháztermében, február 28-án és március elsején.

Szülőkkel, gyerekekkel és hozzátartozókkal telt meg a Petőfi Művelődési Központ (PMK) Színházterme. Február 28-án az alsó tagozatosok, péntek délután pedig a felsősök búcsúztatták a telet.

A rendezvény színvonalát és komolyságát mutatta többek között, hogy szerkesztőségünk tagjaitól is kérték nemlétező tiszteletjegyüket a farsangi parádé biztonsági emberei. Szerencsére Fortuna mellénk szegődött és a PMK csapatának gyors közbelépésének köszönhetően, mégis láthattuk a fellépőket, tudósíthatunk az eseményről és fotókat is mutathatunk olvasóinknak.

Teljesen megtelt a művelődési központ színházterme (Fotó: Rosta Tibor)

Délután három órára mindenki elfoglalta helyét a teremben. A helyiségben uralkodó jókedvet tetézte a bohóc jelenléte és Németh Zoltán pedagógus, konferanszié lehengerlő humorérzéke.
– Azért gyűltünk ma itt össze, hogy ne legyünk szanaszét – kezdte köszöntő beszédét, amelyre a közönség hangos nevetéssel válaszolt.

A programot a nyolcadik osztályos diákok keringője nyitotta, melyet Antali Zoltán táncpedagógus tanított be a lelkes fiataloknak. Ezt követően a bálkirály és bálkirálynő hirdette ki: indulhat a karnevál.

Negyediktől hetedik osztályig láthattunk különböző zenés, táncos produkciókat. Fűszoknyákkal, modern táncokkal, rock and roll hangulattal és megannyi különleges produkcióval színesített délutáni kavalkád részesei lehettek azok, akik átjutottak az ellenőrző kapun és beléphettek a terembe.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.