- hirdetés -

Több olvasónk is érdeklődött, hogy a szombati Orosházi Hagyományok,Ízek Versennyel kapcsolatban, hol és mikor várható útlezárás.

Szerkesztőségünk utána járt és most közzé is tesszük. Mint megtudtuk, az útlezárások pénteken 22.00 órától kezdődnek. Ekkor lezárják az Előd utcát, a Könd utcától a művelődési ház sarkáig. Az Ond utca felől járművel érkezők a Rákóczi út felé használhatják az Előd utcát, de a Könd u. felől a rendezvény végéig, (kb. szombat 22.00.)nem lehet behajtani.

A pirossal és kékkel jelzett területeket érintik a változások(Illusztráció: OrosCafé)

Az Előd utca sarkától a piac főbejáratáig tartó szakaszon lezárják a parkolókat. Előre láthatólag ugyancsak le lesz zárva a Kossuth utca, Könd utca és a művelődési központ főbejárata közötti része, (Ez a terület lesz fenntartva a rendezvényre érkező árusok gépjárművei számára.), így a Kossuth utca, a Rákóczi út felől ideiglenesen zsákutca lesz.

További változás, hogy a Könd utcán, a Kossuth utca és a Thék Endre utca közötti szakaszon a megállni tilos tábla hatályát a rendezvény idejére feloldják, így ott kivételesen lehet az út mindkét oldalán parkolni.

Az Orosháza említett szakaszain bekövetkező változások péntek (márc. 01.) este tíztől, előre láthatólag legkésőbb szombat (márc. 02.) este tízig lesznek érvényben.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.