- hirdetés -

A következő programok várják a kikapcsolódni vágyókat a hétvégén.

Öt perc az élet? – dr. Szemenyei Gabriella előadása: Február 23-án, 15 órától Öt perc az élet? címmel tart előadást a szív- és érrendszeri betegségekkel kapcsolatban dr. Szemenyei Gabriella az Adventista Közösségi Házban (Zombai utca 45.)

Zenészportré a Rock Klubban: Fehér Béla meghívásával folytatja Zenészportré nevű sorozatát az Orosházi Rock és Blues Egyesület február 23-án, szombaton 20 órától Pacsirta utcai székházukban. Az érdeklődők a beszélgetés mellett élőzenés produkcióra is hivatalosak.

Barokk orgonamuzsika – Bach és kortársai: Zenés vasárnapot tartanak február 24-én az Evangélikus Templomban, ahol 17 órától Kovács László, a gyöngyösi ferences templom orgonistája játssza Johann Sebastian Bach és kortársai remekműveit. A rendezvényre a belépés díjtalan.

Sport:

OXXO Energy Orosházi NKC – Szent István SE-OTP Bank NB1/B-s női kézilabdamérkőzés: Február 23-án, 18 órától folytatja hazai szereplését a 2018/2019-es szezon NB1/B-s küzdelmei során az OXXO Energy Orosházi NKC csapata. Az Eötvös csarnokban rendezett mérkőzésen ezúttal régi nagy riválisukat, a fővárosi Szent István SE-OTP Bank csapatát fogadják.

Sport- és egészségnap Rubint Rékával: Február 24-én, 9 órai kezdettel rendezik meg az Eötvös csarnokban a Per Vias Naturales Egyesület II. Sport és Egészségnapját Rubint Rékával. Az egyesület a teljes bevételt jótékony célra, az Orosházi Kórházért Alapítvány részére ajánlja fel, melyet a rendezvény napján, Rubint Réka fellépése előtt 11:15 és 11:30 között adják át ünnepélyes keretek között. Az Egészségfejlesztési Iroda standját sporttáplálkozással és stresszkezeléssel kapcsolatban lehet felkeresni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.