- hirdetés -

A Diáktanyán négy szerelmes pár mérte össze tudását a Valentin napi vetélkedőn.

Valentin nap alkalmából, játékos vetélkedővel készült a pároknak a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat. A Diáktanyán gyűltek össze a fiatalok és töltöttek el egy jó hangulatú délutánt.

-Korábban nem igazán volt a városban Valentin napon hasonló rendezvény, ezért gondoltuk, hogy szükség lenne rá. Nem mindenki jött el, aki jelentkezett, de öt páros így is versenybe száll majd – nyilatkozta a verseny előtt Kunos Roxi, ifjúsági polgármester.

(Fotó: Rosta Tibor)

Párjával jelentkezett Podhorszky Anna is, hiszen mint mondta mindketten szeretnek versenyezni, emellett jó szórakozási lehetőségnek tűnt. A céljuk is ez volt elsősorban, hogy jól érezzék magukat.

Már az első feladat megalapozta a jó hangulatot, amihez csupán két száj egy szívószál és egy spagetti tészta kellett, amit a páros lekváros kenyér elkészítése és elfogyasztása csak tovább fokozott. A szerelmes párok ügyességen kívül kiderült mennyire ismerik jól egymást. A fiúk pillanatok alatt felismerték kedvesük kezét bekötött szemmel.

Az első helyezett páros egy családi belépőt nyert Gyopárosfürdőre, a másodikok pedig két Rétesbolt-utalvánnyal lettek gazdagabbak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.