- hirdetés -

Új sportágban próbálta ki magát az Orosházi Birkózó Egyesület versenyzője, Kránitz Adrián. A Szegedi Rendészeti Szakgimnázium tanulója ezúttal judoban tette magát próbára és nyert bronzérmet a rendőri tagintézmények közötti versenyen.

Hat iskola 107 versenyzője képviseltette magát a rendőri tagintézmények közötti judo versenyen, Miskolcon. Az eseményen próbára tette magát Kránitz Adrián is, akinek a nevét elsősorban a birkózást követő sportrajongók ismerhették meg a legjobban Orosházán, hiszen korábban még a 2010-es, Szingapúrban rendezett ifjúsági olimpián is részt vett.

A birkózás után judoban vett részt versenyen Kránitz Adrián (k) (Fotó: Instagram)

Az Orosházi Birkózó Egyesület versenyzője jelenleg a Szegedi Rendészeti Szakgimnázium tanulója, nem volt tehát ismeretlen terep számára egy újabb sportág versenyén próbára tenni magát. A felnőtt birkózómezőnyben az elmúlt évben többnyire a szabadfogású mezőny 65 kilogrammos súlycsoportjában szerepelt, ezúttal azonban a 73 kilogrammos mezőnyben állt tatamira.

A teljesítményére ezúttal sem lehetett panasz, ugyanis a szegedi iskola legjobb helyezését elérve, bronzéremmel zárt, a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.