- hirdetés -

A Mert adni jó ♥️ Segitsünk együtt ♥️ csoport tagjai Budai Emíliának, egy apátfalvi daganatos kislánynak gyűjtenek. Céljuk, hogy megteremtsék Emíliának az otthoni gyógyuláshoz elengedhetetlen steril környezetet.

A nemes cél mellé állt a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata is, akik egy dedikált mezt ajánlottak fel a csoportnak. Ezt szeretnék licitre bocsájtani, a befolyt összeggel pedig hozzájárulnának egy, a mainál sterilebb szoba és fürdőszoba kialakításához, amely az otthoni gyógyulást könnyítené meg Emília számára.

Az apátfalvi kislánynál még tavaly állapítottak meg kötőszöveti daganatot. A többnyire orosháziakból álló facebook csoport először Emília és családja megsegítésére jött létre. Azóta már a kislány családja élelmiszereket, hűtőt, mosógépet azonban a jó szándékú tagok másoknak is igyekeznek segítséget nyújtani.

A dedikált mez (Fotó: facebook)

Licitálni még két hétig bárki tud. A csoportban megszabtak egy felső licithatárt, ha azt valaki eléri, azonnal vége az aukciónak. Ha a kitűzött célt nem sikerül elérni, akkor a legmagasabb ajánlattevő kapja a mezt.

Ahogy már hírt adtunk róla, a Szegedi Gyermekklinika és az Orosházi Kórház gyermekosztálya számára is szerveztek már gyűjtést, akkor pelenkákkal és törlőkendőkkel ajándékozták meg a két intézmény. Az akció nem állt le, most plüssöket, kifestőket és mesekönyveket gyűjtenek a jótékonykodó csoporttagok az Orosházi Kórház gyermekosztályának.

Informálódni és licitálni a Mert adni jó ♥️ Segitsünk együtt ♥️ facebook csoportban lehet.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.