- hirdetés -

A nagy érdeklődésre való tekintettel március 29-én ismét Elveszve című nagyelőadásukkal térnek vissza a Petőfi Művelődési Központba a ReDance Hip-Hop Crew táncosai.

A 2014-es Életút és a 2016-os Képzavar után tavaly november 16-án örvendeztette közönségét a ReDance Hip-Hop Crew csapata. Akkor Elveszve címmel ismét egy egész estés táncos darabot láthatott a mintegy 460 néző.

A csapat vezetője, Rétes Edina minden táncosának megadta a lehetőséget, így a ReDance tapasztaltabb tagjai mellett azok a fiatalok is szerepet kaptak, akik éppen csak abban az évben kezdték meg pályafutásukat. A színpadon így összesen 45 táncos bizonyíthatott a közönségnek.

Március 29-én ismét összeállnak a ReDance tapasztaltabb és fiatalabb táncosai (Fotó: Rosta Tibor)

Produkciójukat valóságos tapsvihar fogadta, amit nem győztek megköszönni az előadást követő percekben közönségüknek, családtagjaiknak és támogatóiknak. Rétes Edina akkor azt nyilatkozta, három egész estés előadásuk közül úgy érzi, az Elveszve sikerült a legjobban.

Erre tekintettel úgy döntöttek, ismét előadják a darabot, amelyet újabb hosszas felkészülést követően március 29-én mutatnak be a Petőfi Művelődési Központban. Az érdeklődők számára február 14-től kezdik el árusítani a jegyeket az előadásra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.