- hirdetés -

Egyéni és csapatbajnoki megmérettetések vártak a közelmúltban az Eötvös DPSE asztaliteniszezőire, akik sikerrel vették az akadályokat. Farkas Dávid ráadásul első ifjúsági versenyén bizonyíthatott.

Az év első országos asztalitenisz versenyét rendezték január 27-én, Budapesten az ifjúsági kategóriában szereplő sportolóknak. A megmérettetésen az orosházi Eötvös DPSE versenyzője, Farkas Dávid is részt vett, aki januárban lépett fel ebbe a korcsoportba.

Az egyesület beszámolója szerint ugyan nem vártak Dávidtól kiemelkedő eredményt, a fiatal versenyző azonban a nem túl kedvező sorsolása ellenére egyáltalán nem vallott szégyent. A ranglista 72. helyéről várhatta a küzdelmeket, a 21. kiemelt versenyzőt sikerült is szoros küzdelemre kényszerítenie, de végül vereséget szenvedett. Második mérkőzésén már sikerült megszereznie a győzelmet, egy 3-0-s eredménnyel.

Az egyesület megye II-es csapatbajnokságban induló gárdája is sikeresen zárta legutóbbi mérkőzéseit. A Nyári, Gigacz, Gabnai összetételű csapat a Gerendás, a Vésztő és a Békés csapatai ellen hat pontot szerezve sokat javított a helyzetén.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.