- hirdetés -

Válogatott edzőtábort rendeztek a január 26-27-i hétvégén a serdülő szabadfogású birkózó válogatott tagjai számára. Az Orosházi Birkózó Egyesületet két versenyzője képviselte.

Győrbe utaztak a serdülő szabadfogású birkózó válogatott tagjai, ahol közös edzőtáborral készültek az előttük álló megmérettetések sorozatára. A technikai képességeik fejlesztése és nem kevés küzdő típusú edzés színesítette az edzőtábort Csonka Csaba, Szatmári Zsolt és Ungi Lajos edzők vezetésével.

Szükség is volt a megfelelő felkészülésre, február 10-én ugyanis országos minősítési versenyt rendeznek a korosztály szabadfogású birkózói számára Tokodon. Egy nappal korábban, február 9-én, szintén Tokodon a serdülő kötöttfogású birkózók is próbára tehetik tudásukat és erejüket.

Az Orosházi Birkózó Egyesület is érdekelt volt a győri edzőtáborban, két versenyzőjük is képviselte az egyesületük színeit. A klub beszámolója szerint Cseh Balázs és Molnár Tibor is pozitív élményekkel és tapasztalatokkal felvértezve térhettek vissza egyesületükbe. A győri edzőtábor remélhetőleg jól megalapozta számukra az eredményes versenyidőszakot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.