- hirdetés -

A Nébih ügyfélszolgálatára pénteken érkezett közérdekű bejelentés szerint egy vásárló műanyagra emlékeztető idegen anyagot talált az OVKO márkájú, körte almával hozzáadott cukor nélkül megnevezésű bébidesszertben – olvasható a Nébih honlapján.

A forgalmazó – felelős vállalkozásként eljárva – elővigyázatosságból visszahívja a lent felsorolt azonosítókkal rendelkező termékeit, az ezzel kapcsolatos információkat honlapján is közzétette.

– A Nébih-hez 2019. január 11-én egy vásárlói panasz érkezett az OVKO Körte almával hozzáadott cukor nélkül 5hó 190g (EAN kód: 8586019161175) 07.12.2020. L:2Z lejárati idejű termékre. A panaszos csomagolóanyag szerű idegen anyagot talált a termékben. Cégünk elővigyázatosságból a fenti lejárati idejű terméket visszahívja a forgalomból. Ezzel egyidejűleg viszgálatot indítottunk az ügy tisztázására – írják azovko.hu honlapon.

A Nébih közleményében arra kéri a fogyasztókat, hogy amennyiben a fenti azonosítókkal ellátott termékből vásároltak, azt ne használják fel és vigyék vissza a vásárlás helyére.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.