- hirdetés -

Ismét megérkezett a hóesés, ami az ország keleti felén, így Orosházán és környékén is korlátozott út- és látási viszonyokat eredményez. Nem árt körültekintően, óvatosan közlekedni ebben az időszakban!

Hideg, élénk szél – nem sokat változott a helyzet az elmúlt napok időjárásához képest. Országszerte újabb, nagy területeket érinti havazás kezdődött országszerte, így Orosházán és környékén is. Január 8-án a havazás továbbterjedt a keleti országrészre is, az utinform.hu és az Országos Meteorológiai Szolgálat információi szerint a nyugat felől érkező enyhébb légtömegek hatására a havazás fokozatosan esőre válhat.

A megerősödő déli, délnyugati szél az Alföldön, azon belül is legfőképpen a Tiszántúlon okozhat hófúvást. Épp ezért fokozott óvatossággal érdemes közlekedni, hiszen a havazásnak köszönhetően ismét kedvezőtlenebbekké válik az utak állapota, a csúszásveszély miatt érdemes lassabban haladni. A látási viszonyok sem a legkedvezőbbek ilyenkor, a körültekintés ebből a szempontból is ajánlott.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.