- hirdetés -

A versenyszezon véget ért. Körkérdést tettünk fel néhány orosházi sportolónak: mit tenne a karácsonyfa alá, avagy értékelje éves teljesítményét, továbbá milyen tervekkel vág neki az új évnek?

Zsiga Zsolt, az OKKSZK Egyesület vezetője

Zsiga Zsolt

„A fa alá Bence fiam világbajnoki aranyérmét tenném. Azt kívánom az új évben, hogy egészséges legyen mindenki a családban, mert ez a legfontosabb!”

Győri Szabolcs, az Orosházi Sakk Egyesület játékosa

Győri Szabolcs

„Az idei év legjobb versenye talán az NB2-es csapatbajnokság legutóbbi decemberi fordulója volt, ahol a gyengébb szezonkezdet után az éllovas Meritum Szegedet magabiztosan, nagyarányban legyőztük. Az év sikere még, hogy újabb helyi fiatal gyermeket tudtam az orosházi csapatba beépíteni. Magam részéről a legkiemelkedőbb a békésszentandrási 24 órás sakkverseny volt, ahol címvédőként sikerült nyernem. Ami a 2019-es évet illeti, remélem, az orosházi sakkcsapat egy jobb tavaszi szerepléssel megerősíti pozícióját a bajnokságban. Sok fiatalt szeretnék támogatni a következő évben is, mint edzőként, mint tanítóként.”

Varsandán Milán, a Gyöngyös kézilabdázója

Varsandán Milán

„Mindenképpen a válogatottba szóló meghívót tenném a karácsonyfa alá, bár a szűkített keretbe nem kerültem be, de így is boldog vagyok. A csapatommal a Magyar Kupában harmadikok lettünk. Az új év remélem, sok jó meglepetést rejteget. Bízom az elvégzett munkában, kíváncsian várom, hogy mire lesz elég. Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!”

Fotó: archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.