- hirdetés -

A Gyöngyös kétévente megfricskázza a szegedieket, most jött el az ideje.

A Gyöngyös 2022 áprilisában 30-28-ra legyőzte bajnoki mérkőzésen a Pick Szegedet. Szombaton újra a Mátra alján örülhettek a két pontnak. Varsandán Milán nyolc góljával a mezőny legeredményesebb játékosának bizonyult. A győzelem értékét növeli, hogy a Tisza-partiak csak 2-1-nél és 7-6-nál vezettek a mérkőzés folyamán. A találkozó végeredménye: Gyöngyös – Pick Szeged 35-33.

A sikerről az oroszlánrészt vállaló orosházi születésű játékos, Varsandán Milán beszélt.

– Nagyon boldogok vagyunk, hogy két év után újra sikerült itthon tartanunk a két pontot a Pick Szeged ellen. Jól kezdtük a tavaszi szezont, ahol balkezes átlövő nélkül kell játszanunk! Taktikusan, mind védekezésben mind támadásban nagyon sok energiával, talán egész meccsen vezetve sikerült győznünk. Tudjuk, hogy nagy különbség van a két klub lehetőségei között, de a pályán ezt sikerült eltüntetni.

Varsandán Milán csapata húzóembere volt (fotó: Gyöngyösi Kézilabda Klub)

Nyolc góloddal a mezőny legeredményesebb játékosa lettél, ez nem semmi ebben a válogatott névsorban.

– Örülök a jó teljesítményemnek, de a győzelem az, ami a legjobban boldoggá tesz. Egy kis csodát élhettünk meg hazai pályán fergeteges hangulatban. Minden fordulóban nagy öröm telt ház előtt Gyöngyösön pályára lépni és az extázis sem maradt el! Igyekszünk továbbmenteni a következő fordulókra ezt a formánkat, ez sok erőt adhat a folytatáshoz!

A Gyöngyös a következő fordulóban, február 10-én a fővárosi PLER vendégeként lép pályára.

fotó: Gyöngyösi Kézilabda Klub engedélyével

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.