- hirdetés -

Fejes Róbertné és Lövei Ferenc osztottak ajándékcsomagokat a gyermekvédelmi támogatásban részesülő gyerekeknek december 21-én.

Folytatódik az önkormányzat karácsonyi csomagosztása. December 21-én Fejes Róbertné alpolgármester a rákóczitelepi közösségi házban, Lövei Ferenc pedig a városüzemeltetés épületében adta át a Boldog karácsonyt! feliratú csomagokat.

(Fotó: Pirer Kata)

A gyerekek először megilletődve vették kézbe az édességekkel teli zsákokat, majd izgatottan bontogatták és kíváncsian forgatták a benne lévő finomságokat. Volt, aki egyből a lényegre tért és meg is kóstolta csokoládékat vagy éppen a teát.

Ahogy már több éve hagyomány, a december 21-i csomagosztáson is segítséget nyújtott az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat (GYIÖK). A fiatal GYIÖK tagok ismét boldogan vettek részt a jó célú adományozásban.

(Fotó: Rosta Tibor)

A város mindkét pontján zeneszóval köszöntötték a megajándékozottakat, ezzel még ünnepibbé téve a pillanatot.

Fejes Róbertné közel 30, míg Lövei Ferenc szinte 60 csomagot osztott ki. Azok, akik nem tudtak megjelenni az ajándékátadáson, azok csomagjaikat átvehetik a polgármesteri hivatal 7-es számú irodájában.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.